”Vitsi, kun Stadissa ei missään kuule etiopialaista jatsia tai molamia” – no nyt kuulee!

Uusi klubi valloittaa Pinehillin!

Kuullaanko klubilla Femi Kutia?
AOP

Vitsi, kun Stadissa ei missään kuule etiopialaista jatsia tai molamia”.

Tästä nopeasta tokaisusta lähti liikkeelle idea uusi klubi-idea. Jos sitä ei kerran kuule missään, niin sitten sellainen mahdollisuus pitää varmaan itse järjestää. Syntyi ajatus Global Soundscapesistä. Nopealla aikataululla järjestettyjen ensimmäisten tapahtumien jälkeen Global Soundscapes siirtyi Roll FM:n radioaalloille syksyllä 2019 ja nyt se laajenee eetteristä kesäklubiksi Pinehill Terracelle.

Global Soundscapesin tarkoituksena on laajentaa ihmisten musiikkiymmärrystä ja tarjota kuulijoille musiikkia, jota ei välttämättä muualla kuule.

”Vaikka Helsingin kulttuuritarjonta onkin monipuolistunut 2000-luvulla, kaupungista tuntui vielä puuttuvan säännöllisesti toimiva klubi, jonne voisi saapua nauttimaan vaikkapa afrobeatista, highlifesta, cumbiasta tai molamista”, klubin tiedote kertoo.

Global Soundscapes kesäklubi järjestetään joka toinen sunnuntai kesäkuusta syyskuulle Pinehill-baarin terassilla, Töölön Mäntymäen kentällä. Kesäklubi starttaa 14.6 ja jatkuu siitä aina parillisen viikon sunnuntaina syyskuun ensimmäiseen sunnuntaihin saakka.

Klubin päivämäärät näet alta.

Klubin Facebook-sivuille pääset tästä.

Sunnuntai 14.6. 14-21

Sunnuntai 28.6. 14-21

Sunnuntai 12.7. 14-21

Sunnuntai 26.7 14-21

Sunnuntai 9.8. 14-21

Sunnuntai 23.8. 14-21

Sunnuntai 6.9. 14-21