Vuoden 1987 jättihitin Wonderful Life laulaja kriittisessä tilassa onnettomuuden jälkeen – ”Tarvitsee ihmeen selvitäkseen”

Black-yhtyeen laulaja Colin Vearncombe on kriittisessä tilassa.

Black-yhtye on parhaiten tunnettu vuonna 1987 julkaistusta uskomattoman kauniista Wonderful Life -jättihitistä, joka soi myös Suomessa radioaalloilla tauotta. Yhtyeen laulaja Colin Vearncombe joutui vakavaan auto-onnettomuuteen 10. päivä tammikuuta Corkin lentoaseman lähellä Irlannissa.

Nyt miehen Facebook-sivuilla on kerrottu, että vammat ovat niin vakavia, että hän tuskin selviää niistä hengissä. Vearncombe sai onnettomuudessa vakavia päävammoja, ja hänet vaivutettiin koomaan hänen saavuttua sairaalaan. Hän on ollut onnettomuudesta lähtien kriittisessä tilassa.

”Tutkimukset ovat osoittaneet, että hänen aivonsa ovat huomattavasti huonommassa tilassa kuin alkujaan epäiltiin. On erittäin epätodennäköistä, että hän virkoaa tilastaan. Hänen tilansa on vakaa, mutta näyttää siltä, että täytyy tapahtua pienimuotoinen ihme, jotta hän selviää hengissä”, hänen Facebook-sivuillaan kerrotaan.

Black on julkaissut urallaan seitsemän albumia. Vearncombe on julkaissut uransa aikana myös neljä sooloalbumia.

Hirvittävä, hirvittävä kuukausi käynnissä.