Vuoden hypetetyin bändi julkaisi vuoden odotetuimman debyytin – faneina kaikki Iggy Popista lähtien

Wet Leg kiinnostaa. Ai niin, arvomme Wet Leg -kangaskasseja täällä!

08.04.2022

Wet Leg julkaisi viime kesänä esikoissinglensä Chaise Longuen ja se oli menoa sitten. Ison-Britannian Isle of Wightilta kotoisin oleva kaksikko, Rhian Teasdale ja Hester Chambers, ihastutti välinpitämättömyydellään, naiiviudellaan, ironisuudellaan ja pöhköydellään, mutta ennen kaikkea musiikillaan, josta kyllä huokui kaikki edellä listattu, mutta biisinähän Chaise Longue on indiebängeri, jollaista ei ole kuultu sitten franzferdinandien ja tanssittavan indien kulta-aikojen. Tarttuvaa, koukuttavaa, hauskaa.

Odotukset debyyttilevyä kohtaan ovat paisuneet muiden sinkkujen ja mediassa esiintymisen myötä. Bändi on soittanut muiden muassa James Cordenin ja Jimmy Fallonin televisio-ohjelmissa ja yhtyeen faneiksi on tunnustautunut Iggy Popista lähtien vaikka kuka. Ja tänään Wet Legin albumi Wet Leg on viimein ilmestynyt. Mukana on jonkin verran post-punkia, psykedeliarockia ja todella paljon kaikkea mahdollista vaihtoehto- ja indierockin kaanonista sekä tietysti lyriikkaa, joka on todella usein nerokkaan ja vaivaannuttavan rajamailla. Erittäin vahva debyyttilevy täynnä aarteita.

Wet Legin levy-yhtiö Domino toimitti Suomessa heitä jakelevalle Playgroundille bändin logolla varustettuja kangaskasseja, jotka me sitten saimme lukijoillemme arvottavaksi. Joten pitemmittä puheitta, jos haluat kevään haipatuimman kangaskassin, osallistu arvontaan. Arvomme kolme kangaskassia torstaina 14.4. Arvontalomake löytyy Wet Leg -upotusten alta.


YouTube video

YouTube video

YouTube video

YouTube video

Kysymys: Mikä on suosikkibiisisi Wet Legin debyyttilevyltä?

Lisää luettavaa