Vuoden Napinpainaja -palkinnon saanut Detalji julkaisu uuden EP:n – kuuntele täältä

Detaljin EP nyt ilmestynyt.

Tekla Valy

Helsinkiläinen artisti-tuottaja Detalji julkaisi tänään toisen EP:nsä nimeltä Ravenous.

Viime vuonna parrasvaloihin noussut Detalji jatkaa tiivistä julkaisutahtiaan edellisenä keväänä julkaistun SEX-EP:n jälkeen. Ravenous-EP:tä edeltävät singlet Enemy ja Hot Problems vahvistivat tuottajan vahvaa noususuhdannetta, jonka jälkeen Detalji voitti Femma-gaalassa ”Vuoden Napinpainaja” -palkinnon (muita ehdokkaita olivat mm. Jori Hulkkonen ja Amnesia Scanner)

”Detalji-liveissä suuressa roolissa ovat instrumentaalit ja tanssittava materiaali. Tällaisia kappaleita on syntynyt lähiaikoina aina vain enemmän, jotenkin mulla on ollut kiihkeä bilefiilis päällä. Ravenous on vähäsanainen teos, jonka sisältö on syntynyt alkukantaisten tuntemusten äärellä; halu, aggressio, kaipuu”, Detalji kertoo.

Ravenous-EP:n julkaisua juhlitaan 2. maaliskuuta Helsingin Ääniwalli-klubilla. Tapahtumassa ovat mukana myös ensimmäisen live-keikkansa soittava, Artturi Tairan ja Miikka Koiviston Normal Life -yhtye, mm. Ruusuista ja The Hearingista tuttujen Samuli Kukkolan ja Ringa Mannerin Yöstö sekä Töölön Ketterän toisen puoliskon Fedja Kamarin elekroninen projekti Handshaking. Tämän keikan Facebook-sivuille pääset tästä.

Jo julkistetut keikat löydät EP:n alta.

Artistin FAcebook-sivuille pääset tästä.

15.2. Torvi, Lahti (+ Pesso)
02.3. Ääniwalli, Helsinki (+ Normal Life, Yöstö, Handshaking, DJ Katerina)
27.4. Querelle Festival, Helsinki
+ lisäyksiä tulossa lähiaikoina