Vuoden parhaat musiikkivideot valittu – Cardi B julkisuudessa ensi kertaa synnytyksen jälkeen, Post Malone esiintyi Aerosmithin kanssa

VMA-gaala palkitsi liikkuvaa kuvaa.

21.08.2018

MTV Video Music Awards eli tuttavallisemmin VMA palkitsi viime yönä viime vuoden parhaita musiikkivideoita.

Cardi B oli ehdolla peräti 12 kategoriassa, joista voitti kolme. Newyorkilaisräppäri valittiin vuoden tulokkaaksi, hänen I Like It vuoden kesäbiisiksi ja hän oli voittamassa vuoden yhteistyö -kategoriaa Jennifer Lopezin Dinero-kappaleesta. Cardi B piti tilaisuuden tervetuliaispuheen – se oli hänen ensimmäinen esiintyminen julkisuudessa tyttärensä syntymän jälkeen.

Blockfest-keikkansa perunut Travis Scott esiintyi gaalassa James Blaken kanssa. Niin ikään Blockfest-esiintymisensä peruneen Lil Pumpin kohtaloksi jäi vastaanottaa vinoilua stand up -koomikko Kevin Hartilta (”Tässä syy miksi 12-vuotias serkkusi tahtoo naamatatuoinnin. Lopettakaa kasvoihinne kirjoittaminen, se on yksinkertaisesti typerää.”)

Blockfestissä esiintynyt Post Malone ehti myös VMA:han, jossa vastaanotti palkinnon vuoden kappaleesta (Rockstar) ja esiintyi Aerosmithin kanssa.

Vuoden videoksi valittiin Camila Cabellon Havana. Cabello palkittiin myös vuoden artistina.

Jennifer Lopez vastaanotti Michael Jackson Video Vanguard -palkinnon. Childish Gambinon This Is America ja The Cartersin Apesh**t keräsivät palkinnot taiteellisemmissa ja teknisemmissä kategorioissa.

MTV:n sivuilla olisi videoita vaikka millä mitalla, mutta ainakaan toistaiseksi ne eivät ole katsottavissa Suomessa. Katsellaan sen sijaan vuoden video:

Lisää luettavaa