Vuosia räppiä ja runoja työstänyt Gada julkaisi debyytti-ep:nsä – julkkareita vietetään loppukuusta

Uutta Gadaa.

08.07.2023

Runoilija-räppäri Gada on julkaissut ensimmäisen ep-levynsä nimeltään Piilevä ruusu.

Perjantaina julkaistulla esikois-ep:llä kuullaan viisi kappaletta. Mukaan sisältyvät myös aiemmin singlenä ilmestyneet Mitä jos, Hoodi sekä Kingfishin fiittaama Gangstalapsi. Kymmenvuotiaana jenkkiräppiin rakastunut Gada tekee musiikkia, jossa ammennetaan runoutta ja tarinoita kappaleiksi. Tuoreella ep:llään artisti haluaa rohkaista ihmisiä kuuntelemaan sydäntään ja seuraamaan omia unelmiaan.

“Piilevä Ruusu on pintaraapaisu artistina siihen, miten olen kokenut ja nähnyt maailman ennen, ja mitä kaikkea olen myöhemmin kohdannut näiden kyseisien vuosien aikana. Musiikissa kuuluu varmasti molempaa, sillä tunteessa luominen johdattelee aiheita enemmän kuin ajatteleekaan. Haluisin nimenomaan rohkaista juuri niitä ihmisiä, jotka epäröivät itseään. Aivan missä tahansa. Usko pois, minä olin yksi niistä. Elämä on liian lyhyt kyseenalaistamaan omia kykyjäsi, tai kuka voit olla. Kuuntele sydäntäsi. Silloin annat kaikkesi, eikä se tunnu siltä ’että menetät jostain muusta’. Kun kuuntelet tätä kokonaisuutta, huomioi erityisesti korvakuulolla kappaleita Hoodi, Mitä jos, ja Muistan. Niissä olet lähempänä minua”, Gada kertoo.

Myös live-energiallaan vakuuttanut Gada juhlistaa ep-levynsä julkkareita 22. heinäkuuta Helsingin Semifinalissa. Kuuntele ep-levy kokonaisuudessaan alta.

Lisää luettavaa