Wolt alkaa toimittaa Olavi Uusivirran keikkoja – lisää artisteja julkistetaan pian

Live Nation yhteistyöhön ravintolaruuan kotiinkuljetuksesta tunnetun teknologiayrityksen kanssa.

21.04.2021

Tapahtumajärjestäjä Live Nation on aloittanut yhteistyön Woltin kanssa. Idea on kuitenkin Olavi Uusivirralta, joka myös toimii yhteistyön ensimmäisenä artistikokelaana.

Tämä tarkoittaa sitä, että Woltilla voi nyt tilata Olavi Uusivirran yksityiskeikalle. Lisää artistijulkistuksia yhteistyön tiimoilta lupaillaan pian.

”Kun kiertueemme peruuntui viime vuoden maaliskuussa, aloin saada enenevässä määrin kyselyjä pienimuotoisille yksityiskeikoille — synttäreille, rippijuhliin, polttareihin, illanistujaisiin. Näitä oli toki tullut aiemminkin, mutta nyt kun keikat kaikkialla loppuivat veitsellä leikaten, tuntui että tarve eläville kohtaamisille musiikin parissa kasvoi kuukausi kuukaudelta voimakkaammaksi”, Uusivirta pohjustaa.

”Alkuvuodesta sain idean. Perjantai-illat kuluvat kaikilla kotona kyhjöttäen, ja illan kohokohta on ruokalähetin rapistelu rappukäytävässä. Olin huomannut että Woltin kautta saa tilattua kukkia ja matkapuhelimiakin — miksei ruokalistan tilalla voisi olla myös biisilista? Idea sai heti innostunutta vastakaikua, ja nyt aiomme lähestyvän äitienpäivän kunniaksi toteuttaa Wolt-minirundin pääkaupunkiseudulla.”

Yhteistyön ensimmäisessä vaiheessa on mahdollista ostaa Olavi Uusivirran soolokeikka Helsinkiin, Espooseen tai Vantaalle ajankohtana 7.–9.5.2021. Keikan hinta alkaa 600 eurosta.

”On hienoa pystyä tuomaan asiakkaillemme jotain näin ainutlaatuista ja tukea samalla erittäin vaikeassa tilanteessa olevaa musiikkialaa. Meistä moni kaipaa nyt piristystä, ja turvallisesti järjestetty yksityinen livekeikka on sitä parhaimmillaan”, sanoo Woltin Suomen-maajohtaja Henrik Pankakoski.

Live Nation vastaa tapahtumien tuotannosta, artistin toimittamisesta sovitulle tapahtumapaikalle, teknisestä toteutuksesta ja tapahtuman turvajärjestelyistä. Sen jälkeen kun asiakas on tehnyt tilauksen Woltin palvelussa, Live Nation käy puhelimitse tilaajan kanssa läpi tapahtumaan liittyvät järjestelyt ja turvatoimet. Näihin kuuluu esimerkiksi max. 6 henkilön osallistujamäärä, keikan järjestäminen ulkona, turvaväleistä huolehtiminen sekä maskien käyttö. Keikkoja koskevat lisäksi ajankohtaiset paikallisen aluehallintaviraston kokoontumisrajoitukset ja -ohjeistukset. Jos esimerkiksi kokoontumisrajoitus on vähemmän kuin max. 6 henkilöä (ottaen huomioon artistin ja teknikon), on asiakkaan noudatettava viranomaisten rajoituksia ja ohjeita. Vaikka kokoontumisrajoitus olisi enemmän kuin max. 6 henkilöä, näiden keikkojen max. osallistujamäärä on 10 henkilöä (+ artisti ja teknikko). 

Lisää luettavaa