Yhdysvaltain ex-varapresidentti Joe Biden ja Lady Gaga käynnistelevät hanketta, joka perustaisi traumakeskuksia pahoinpidellyille naisille

Poptähti ja poliitikko ovat aiemminkin yhdistäneet voimansa samojen teemojen tiimoilta.

16.11.2017

Barack Obaman varapresidentti Joe Biden paljasti puheessaan Glamour-lehden Women of the Year Summit -konferenssissa, että hänellä on suunnitteilla varsin kunnianhimoinen yhteisproggis itsensä Lady Gagan kanssa.

”Pahoinpidellyt naiset kärsivät pitkäaikaisista fyysisistä ja henkisistä ongelmista. Työskentelen juuri Lady Gagan kanssa… me haluamme pystyttää traumakeskuksia, joihin naiset voisivat mennä saadakseen sellaista pitkän tähtäimen apua, joka auttaisi heitä selviytymään näistä kriiseistä. Alamme yhteiskuntana vihdoinkin tunnistaa pitkäaikaiset vaikutukset sekä pahoinpideltyjen naisten että miesten terveyteen. Tämä on se seuraava tärkeä eturintama, jonka osa haluan olla.”

Projekti on ilmeisesti vielä hyvin alkuvaiheessa, mutta yhteisiä keskusteluja sen käynnistämiseksi on aktiivisesti käyty Bidenin ja Lady Gagan välillä jo hetken aikaa, raportoi Entertainment Weekly.

Alla Bidenin ja Gagan yhteisvideo It’s On Us -kampanjan promoamiseksi aiemmin tänä syksynä. Kampanjan tavoitteena oli ja on pysäyttää seksuaalinen ahdistelu. Videossa myös Lady Gaga tunnustaa olevansa ahdistelun uhri – tai kuten tähti itse haluaa sanoa, selviytyjä.

Lisää luettavaa