Yhdysvaltalainen musiikkivaikuttaja vaarassa joutua vuosiksi vankilaan – autosta löytyi luvaton ase

DJ Akademiks vankilaan?

04.01.2018

Esimerkiksi Complexin Youtube-ohjelma Everyday Strugglesta tuttu DJ Akademiks on vaarassa joutua linnaan. Poliisi oli pysäyttänyt Akademiksin ja tämän hallusta oli löytynyt laiton ase.

Akademiks oli itse omassa Instagram-livessään kommentoinut tapahtunutta ja vitsaili sillä, että voisi vasikoida itsensä lyhyemmälle tuomiolle. Näin hän ei kuitenkaan aio tehdä. Akademiks oli myös harkinnut karkaamista, mutta ei kuitenkaan tehnyt niin. New Yorkissa on tiukat lait ja luvattomasta aseesta voi saada jopa 5-10 vuoden vankeustuomion.

DJ Akademiks on ollut muutenkin otsikoissa, Migos-trion pahoitettua mielensä Everyday Strugglea aiemmin juontaneen Joe Buddenin kommenteista. Migosin tuoreella videolla on kohtaus, johon räppärit palkkasivat näyttelijöitä esittämään Buddenia ja Akademiksia.

DJ Akademiks tunnetaan Everyday Strugglen lisäksi yli miljoonan tilaajan Youtube-kanavastaan ja reippaan 700 tuhannen seuraajan Instagram-tilistään. Näillä tileillä Akademiks julkaisee erilaisia hiphop-maailmaan liittyviä uutisia.

Lisää luettavaa