Yksi Flow Festivalin puhutuimmista tapauksista saapuu Tavastialle

Dreamgirls saapuu Tavastialle.

08.09.2018

Flow’ssa nähtiin tänäkin vuonna monia mielenkiintoisia keikkoja, mutta yksi keikoista sai erityisen paljon huomiota sosiaalisessa mediassa. Se oli Dreamgirlsin esiintyminen Lapin Kulta Red Arenalla. Esityksen kerrottiin ”juhlivan feminiinistä voimaa äärimmäisen vaikuttavalla tavalla, joka haastaa patriarkaattia sekä rap-kulttuurissa, että yleisesti yhteiskunnassa.”

Dreamgirls keräsi yleisöä sankoin joukoin, joten ei ole ihme, että homma ei jäänyt siihen. Nyt Dreamgirls saapuu Tavastialle. Tapahtumasta kerrotaan etukäteen seuraavaa:

”Todellisen rap-extravaganza-shown tähtinä nähdään kantaaottavista teksteistä ja ajankohtaisesta synkemmästä soundista tunnettu Adikia; rnb:stä, 90-luvun hiphopista sekä trapista ammentava, AK-yhtyeestä soolourille lähteneet, englanniksi ja suomeksi esiintyvät B.W.A & Nisa; hiphoppia, elektronista musiikkia ja poppia yhdistelevä F, juuri uuden ”Sotamaalauksii”-sinkun julkaissut energinen duo SOFA sekä trapahtavalla Broflake-debyyttisinglellään huomiota herättänyt Yeboyah. Esityksessä nähdään myös upeat tanssikoreografiat, vaatesuunnittelija Ella Bouchtin uniikkiluomukset sekä Wilma Kuruman aka VJ Kalistan futuristiset 3D-visuaalit.”

Liput kyseiselle keikalle kustantavat Tiketistä ennakkoon ostettuna 16,5 euroa. Tapahtuman Facebook-sivu löytyy tästä klikkaamalla.

Kirjoitimme tapahtumassa esiintyvästä Sofasta tänään ja Yeboyahin haastattelun voit lukea seuraavassa Rumbassa, joka ilmestyy 21.9.

Lisää luettavaa