Yksi harvoista Mercyful Faten paluukeikoista nähdään Suomessa

Tuska julkisti lisävahvistusta ensi kesäksi.

Mercyful Fate soittaa Euroopassa valikoituja paluukonsertteja, joista yksi on suomalaisfanien onneksi Tuskassa. King Diamondin ja Hank Shermannin 1980-luvun alussa perustama vaikutusvaltainen ja legendaarinen tanskalaisyhtye on kiinnitetty yhdeksi festivaalin pääesiintyjistä.

Muut nyt julkistetut ulkomaiset esiintyjät ovat Baroness, Red Fang ja Elder. Kotimainen kattaus vahvistuu Amorphisillä, Stam1nalla, Lost Societylla ja Shape of Despairilla. Tuska järjestetää Helsingin Suvilahdessa 1.–3.7.2022.

Tähän mennessä vahvistuneet Tuska 2022 -esiintyjät ovat Korn, Mercyful Fate, Deftones, Amorphis, Devin Townsend, Heilung, Stam1na, Beast In Black, Symphony X, Mokoma, Baroness, Eluveitie, Jinjer, Lost Society, Blind Channel, Perturbator, Red Fang, Elder, High On Fire, Vltimas, Oranssi Pazuzu, Wheel, Lähiöbotox ja Shape Of Despair

Lisää artisteja ja artistien esiintymispäivät julkaistaan myöhemmin.

Kolmen päivän liput maksavat 159 euroa ja ovat nyt myynnissä Tiketissä, Ticketmasterissa ja Lippupisteessä. Muut lippukategoriat tulevat myyntiin myöhemmin. Tuskan ikäraja on 18 vuotta.