Yksi tämän hetken kuumimmista kappaleista on käytännössä räpättyä Stingiä ja live-esityksessä oli mukana kaksi Guitar Hero -pelaajaa, koska miksi ei?

Juice Wrld livenä.

Youtube

Juice Wrld:lla menee lujaa. Hänen Stingiä samplaava Lucid Dreams -kappale on yksi kuluvan vuoden isoimmista hiteistä. Kyseinen samplattu Stingin biisi on Shape of My Heart.

Biisin melankolisuus on iskenyt näinä emoisina aikoina yleisöön ja biisi on saanut rutkasti soittoa aina suomalaisia radiokanavia myöden.

Kappale on edelleen kymmenen tämän hetken striimatuimman kappaleen joukossa Spotifyssa ja sen päivittäiset striimaukset ovat kolmen miljoonan luokkaa. Ei siis mikään ihme, että räppäriä pyydettiin esittämään juuri kyseinen kappale Jimmy Kimmelin talk show’hun.

Koska kappale ammentaa vaikutteensa muinaisista ajoista, eli sieltä ysärin alkupuolelta, niin mukana on myös kaksi Guitar Hero -videopelin pelaajaa, joka edustaa hieman varhaisempia aikoja, mutta onhan näistäkin kulta-ajoista jo reippaasti yli 10 vuotta. Ensimmäinen Guitar Hero julkaistiin vuonna 2005 ja vaikka se silloin olikin kuuma juttu, niin nykyisin Guitar Hero ei ole aivan entisaikojen suosiossa.

Juice Wrld ei ole tällaisesta asiasta välittänyt, vaan on päättänyt, että peli on osa live-esitystä.

Tämän melankolisen kappaleen näet livenä alta.