Yksi vuoden kuumimmista kappaleista sai musiikkivideon ja se on ihan niin sekava miltä kuulostaakin

Videolla Drake taluttaa koiraa.

21.10.2018

Travis Scott julkaisi Astroworld-albumin elokuussa. Levyn isoimmaksi hitiksi on noussut Sickomode-kappale, jolla vierailee Drake. Kappaleen suosiosta kertoo muun muassa se, että sitä on striimattu reippaassa kahdessa kuukaudessa pelkästään Spotifyssa noin 238 miljoonaa kertaa.

Kappale on hyvin omintakainen ja koostuu periaatteessa kolmesta eri osasta. Ensimmäisessä osassa kuullaan Drakea, toisessa Scottia ja kolmannessa molempia. Kappale siis eittämättä vaatii useamman kuuntelun, jotta siitä saa oleellista tolkkua. Biisi on toki sen verran jykevä, että sitä mieluusti pyörittää useamman kerran jo ihan huvikseen.

Nyt biisistä on julkaistu musiikkivideo ja se on juuri niin sekavan kunnianhimoinen, kun tämän kappaleen kohdalla olisi osannut odottaakin. Ohjauksesta vastaavat Dave Meyers ja Travis Scott. Meyers on pitkän linjan tekijä, jonka tuoreimpia merkittäviä teoksia on muun muassa video Kendrick Lamarin Humble-kappaleesta.

Mikäli siis tuntee Meyersin kädenjälkeä, niin kenties jonkinlaista käryä voi olla siitä, mitä nyt on luvassa. On tai ei, paina play alta.

YouTube video

Lisää luettavaa