Yllätä isovanhempasi: ikäihmisille suunnattu valtavan suosion saanut Mummodisko järjestetään tänään Tavastialla – mutta pidä kiirettä, kekkerit alkavat pian!

Mummodisko ulee taas!

Tänään vietetään Helsingin Tavastialla Mummodiskoa.

Mummodisko on kaiken ikäisille juhlijoille tarkoitettu tapahtuma, jossa etenkin ikäihmiset voivat vetää jalalla koreasti. Edellinen Mummodisko oli valtava menestys, ja esimerkiksi Helsingin invataksit loppuivat koko kaupungista ikäihmisten suunnatessa bilettämään ikätovereidensa kanssa.

”Tanssijalkaa nostetaan jälleen Tapani Ripatin, Kuk Norrisin ja Harri Hertellin pyöritellessä levyjä, Tavastian baaritiskit palvelevat janoista tanssikansaa ja saattaapa lavalle kavuta yllätysesiintyjätonttu jos toinenkin. Näitä bileitä sinä ja mummosi ette halua missata”, tapahtumaa kuvaillaan Facebookissa ja jatketaan:

”PS: Älä anna Mummodisko -nimen hämätä, K-18 tapahtumaan ovat tervetulleita miehet, naiset, mummot, papat, herrat, rouvat ja kaikki ikärikkaat ihmismuodot siltä väliltä. Vapaaehtoisella pääsymaksulla katetaan tapahtuman tuotantokuluja, joten vippaamalla vaikka vitosen mahdollistat sen että musiikki soi. ”

Mummodiskon ovet aukeavat jo 12.30, joten sinne vain sekaan!

Tapahtuman Facebook-sivut löydät täältä.

Lisää luettavaa