Zeduli is back! Tältä Sedu Koskisen debyyttibiisi kuulostaa

Andy McCoy, Tauski ja talvisota mainittu.

kuvankaappaus videolta

Sedu ”Seppo” Koskinen on ollut viime päivät lööpeissä öyhöttämässä bileistään, joille löysi jokseenkin yllättäviä vertauskohtia.

”Tämä on vähän niin kuin talvisota tai maailmansodat. Sinnekin mentiin sotimaan Suomen puolesta. Joskus joku osui luodin tielle, toinen ei”, Koskinen kuvaili juhliaan.

Rintamakarkuruutta ei tarvitse kuitenkaan pelätä, sillä ”Zeduli is back” -juhlat siirrettiin tulevaisuuteen. Bileissä oli määrä juhlistaa myös Sedun musiikkiuran starttia. Andy McCoy oli keksinyt Sepolle uuden hellittelynimen: Zedu De Luca. Nimi valjastettiin viihdebusineksen käyttöön, ja Tauskin kanssa touhuttu debyyttisingle näki päivänvalon tänään.

Minä muistan sinut aina -kappale on vääristä paikoista kosketteleva kirppari-edm-hituri, joka muistuttaa voimakkaasti Tehosekoittimen Hetken tie on kevyt -kappaletta. Biisille kuvattu musavideo on tulkintatavasta riippuen joko plagiaatti tai tribuutti Edu Kehäkettusen ja Floptorin kulttimainetta nauttivien taideteosten estetiikalle Zedulin tanssiliikkeet mukaan lukien. Kyllä vuosi 2020 alkaa olla tämän myötä paketissa!