Tupac Shakur palasi kuolleista lavalle Coachellassa – hologrammina

17.04.2012

Coachella-yleisö hieraisi silmiään useammin kuin kerran, kun Snoop Doggin rinnalle festarilavalle nousi yhtäkkiä edesmennyt räppärilegenda. Videon perusteella pelottavankin uskottavasti.

Kuva: Interscope

Uutisoimme jo viikonloppuna Kalifornian Coachella-festareiden tapahtumista kattavan videopläjäyksen myötä.

Festarin päätösiltana sunnuntaina nähtiin kuitenkin lavalla vielä melkoinen pommi, kun vuorossa oli Snoop Doggin ja Dr. Dren esiintymisvuoro. Kaksikko oli lupaillut jo ennestään, että parivaljakon keikalla tullaan näkemään Eminemin, Warren G:n ja 50 Centin kaltaisia varsin nimekkäitä vieraita.

Kukaan ei olisi siltikään varmasti osannut varautua siihen, mitä seuraavaksi tulisi tapahtumaan.

Kalifornialaisyleisön keskuudessa alkoi nimittäin jo liikkua huhuja jonkinlaisesta kannabishuuruisesta massahallusinaatiosta, kun yhtäkkiä Snoop Doggin rinnalle lavalle nousi hämmästyttävän aidon, ja elävän oloinen, Tupac Shakur.

Eikä Tupacin hahmo ilmestynyt lavalle todellakaan vain seisoskelemaan, vaan kollektiivista silmien siristelyä herätellyt ilmestys esitti sekä soolona että Snoopin kanssa pelottavan aidon oloisesti biisit Hail Mary ja 2 of Amerikaz Most Wanted.

Hallusinaatiosta ei kuitenkaan ollut kyse, vaan harvinaisen uskottavasti toteutetusta hologrammista. Lavalle heijastettu hologrammi oli ilmeisesti rakennettu vuonna 1996 kuolleen Shakurin vanhoista keikkatallenteista, mutta jälki näyttää ainakin videon perusteella olevan kylmäävän realistista.

Videota katsoessa on helppo uskoa, että Coachella-yleisössä on noussut ihokarvat pystyyn yhdellä jos toisellakin.

Katso Tupac-hologrammin esitys kokonaisuudessaan alempaa:

Lisää luettavaa