Nyt etsitään Suomen paskinta bändiä! Kuka saa tämän himoitun arvonimen?

19.03.2014

Sähköpostiin tupsahti tänään mielenkiintoinen tiedote.

Teksti: Saku Schildt

Onko sinulla bändi, jonka kanssa haluaisit lavalle näyttämään kykysi? Hävettääkö kuitenkin säälittävä soittotaitosi? Nauravatko naiset, kun räpellät soittimesi kanssa? Harmittaako, kun paremmat bändit aina saavat keikkaa?”

”Huoli pois! Nyt annetaan mahdollisuus myös vähemmän lahjakkaille esiintyjille – niille, joiden soittotaitoa lähipiiri kuvailee lähinnä uskomattomaksi paskaksi!

Näin alkaa Suomen paskin bändi -kisan järjestäjien tiedote. Toimittaja Tero Lietteen ja punk-asiantuntija Vesa Häklin hallitsema tuomaristo todella valitsee toukokuussa maamme kamalimman, köpöisimmän ja surkeimman yhtyeen. ”Vain paskin voi voittaa”, järjestäjätaho kehottaa.

Kilpailussa on jaossa keikka Helsingin Sture21:ssä ja päälle tuotepalkintoja. Mikäli nämä ja kilpailun tuoma yleisön mittaamaton kunnioitus kiinnostavat, lähetä yhden biisin mittainen näyte mp3-muodossa osoitteeseen paskinbandi (at) gmail.com. Tulkinta voi olla omasta hengentuotteesta tai cover-biisistä – kappaleen sisältö ei ratkaise, ainoastaan esittämisen tasottomuus. Muista lisätä mukaan yhteystietosi.

Kilpailun suojelijoina ja esiraadin tuomareina toimivat herrat nimiltään Juha ”Kakka” Nordblom ja Nauri ”Skeida” Nykänen. Mp3:sia otetaan vastaan huhtikuun loppuun asti, ja finaali käydään 31. toukokuuta Sture21:ssä. Tuolloin kuusi surkeinta ehdokasta pääsevät mittelemään siitä, kuka on se perimmäisin pohjanoteeraus.

Onnea matkaan kaikille osallistujille! Tästä vähän spirittiä:

Lisää luettavaa