Punkkirokki valtaa Ääniwallin – Luvassa punkkia, känniä, humalaa sekä musiikkia

Punkkirokissa punkkia - jo on aikoihin eletty!

29.10.2014

Ääniwallissa järjestetään 14.11.-15.11 Punkkirokki IV -tapahtuma, joka vähemmän yllättäen keskittyy – kyllä! – punkkiin.

”Illan aikana näet samana 8 keikkaa. Vaihtoehtoisesti voit urakoida ja katsoa 16 bändiä kahdessa illassa. Yksikään keikoista ei ole liian pitkä, sillä bändit soittavat Punkkirokki-tapahtumissa tiivit setit nopeilla vaihdoilla. Mukana on bändejä kuten Halosen Kissat, Torttila Miljoona 2013 sekä S&M, jotka soittavat vasta uransa ensimmäisiä keikkojaan. Festivaaleilla kuullaan siis tulevaisuuden nimiä. Näe ne nyt ja kehuskele vuosien päästä, että näit ne jo ensimmäisen EP:n aikaan!”, tapahtuman puuhamies, Fullsteamin Feniks Willamo kertoo.

Itse asiassa paikalle kannattaa tulla myös siinä tapauksessa, että musiikkimaku yltää jopa kiljunjuontikuvioiden ja keesistelyn ulkopuolelle.

”Punkkirokki-festeillä ei nimestään huolimatta kuulla pelkkää punkkia, vaan myös muuta vaihtoehtomusaa. Eli mestoille voi ihan hyvin tulla ilman keesiä ja niittinahkatakkiakin. Ja hei, voit myös säästää rahojasi ja ostaa kahden päivän lipun, niin sinulle jää enemmän rahaa kaljaan”, Feniks tiivistää illan kuviot.

Punkkia ja känniä, mikäs sen parempaa. Olo lienee sitten sunnuntaina yläkuvan tapainen. Lisäksi Feniks höpisee jotain korvatulppien tarpeellisuudesta, mutta Rumban skenepoliiseilta saamien tietojen mukaan röökipaikalla tutulta pummitut filtterit ajavat ihan hyvin saman asian.

A3_PUNKKIROKKI - UUS (1)

Lisää luettavaa