”Recording with Miley, high as fuck” – Nyt on kehkeytymässä tutustumisen arvoinen Beatles-cover

17.03.2014

Mikä yhdistää Mileyta ja Wayne Coynea? Pössyttely. Niinpä he lähtivät yhdessä studioon.

Teksti: Anna-Maija Lippu, kuva: Warner (The Flaming Lips)

Beatlesin LSD-viittauksista tunnettu kappale Lucy In The Sky With Diamonds pääsee jo toista kertaa Flaming Lipsin käsittelyyn, mutta tällä kertaa yhtye toi mukaan yhteistyökumppanin.

Niin ikään kannabiksen käytöllään pahennusta herättänyt Miley Cyrus on häärinyt yhtyeen kanssa studiosssa Lucy In The Sky With Diamonds -coverin parissa. Flaming Lipsin keulahahmo Wayne Coyne julkaisi Instagram-tilillään kuvia sessiosta. Perjantaina ilmestyi kuva, jossa Cyrus käärii jointtia ja ohessa lukee ”Joo… Äänittämässä Mileyn kanssa… V—n pilvessä…”

”Miley studiossa oksentamassa timantteja!!”, Coyne on kirjoittanut toiseen, sunnuntaina julkaistuun kuvaan. ”Jos olet Beatles- ja John Lennon -friikki, tulet rakastamaan tätä biisiä!! MGMT:n Andrew myös mukana!!!!”

Kerta ei ole kuitenkaan ensimmäinen, kun Flaming Lips ja kohu-poptähti kohtaavat. Coyne ja bänditoveri Steven Drozd vierailivat Mileyn Bangerz-kiertueen Los Angelesin keikalla helmikuussa, ja he esittivät yhdessä yhtyeen Yoshimi Battles the Pink Robots Part 1 -kappaleen.

Instagram-kuvatekstien huutomerkkien määrästä päätellen ainakin Coyne on ekstaattisen innoissaan projektista. Mahtoi olla hauska viikonloppu.

Lisää luettavaa