Super Bowl -finaalin väliajalla esiintyy kaikkien tuntema supertähti – jaa ei kun Bruno Mars

09.09.2013

Madonna, The Who, Janet Jackson – ja nyt Bruno Mars.

Kuva: Warner Music.

Super Bowl on Amerikassa on uskomattoman suuri televisiotapahtuma. Kekkerit ovat lähivuosina saaneet suosiota täälläkin päin maailmaa, ja Facebook täyttyy jenkkifutis-aiheisista statuksista aina amerikkalaisen jalkapallon finaaliyönä.

Billboard-lehti on nyt paljastanut Super Bowl -finaalin puoliaikaesiintyjän. Vuonna 2004 Justin Timberlake repi Janet Jacksonin tissin esiin suorassa lähetyksessä, koko Amerikka meni sekaisin ja moraalipaniikki valtavasti kansakunnan.

Viime kauden finaaleissa lavalla oli Beyoncé ja Destiny’s Child, ja sitä edellisenä vuonna lavan valtasi Madonna. Megatähti megatähden perään on saanut maailman hamutuimmaksi markkinapaikaksi mainitun esiintyjäslotin, ja tämän kauden finaaleissa lavan valtaa Bruno Mars.

Suomessa miehen musiikkia on saanut kuulla lähinnä radiosta, sillä toissa vuonna ilmestynyt kakkosalbumi pysähtyi täällä sijalle 28 – siitäkin huolimatta, että vuonna 2010 julkaistu ykköslevy nousi Suomen albumilistalla jopa sijalle kolme.

Silti lienee paikallaan väittää, että Super Bowl vedetään tänä vuonna hieman eri kaliiberin esiintyjällä kuin ennen. Vaan mitäs sillä on väliä: tärkeintä on show eikä itse musiikki.

Toissa vuonna Madonnan kanssa lavalla esiintynyt M.I.A. näytti keskisormea kameralle, ja siitäkin saatin kohu. Ehkäpä Brunon toivotaan käyttäytyvän musiikkinsa tavoin: hillitysti ja kaikille sopivasti.

Lisää luettavaa