Abduktion jäähyväiset: vielä viimeinen keikka Zugen muistolle

Tampereen Klubilla kunnioitetaan menehtyneen kitaristi-biisintekijän muistoa ja nähdään sekä Abduktio että Armageddon Clock viimeisen kerran lavalla.

Kuva: Anger / Abduktion Myspace

Tamperelainen punk-bändi Abduktio päätti lopettaa uransa, kun bändin kitaristi Jukka “Zuge” Laajakallio menehtyi viime vuoden joulukuussa. Yhtye kuitenkin nousee lavalle vielä 257. ja viimeisen kerran 7. huhtikuuta Tampereen Klubilla.

Laajakallio oli Abduktion voimahahmoja ja teki lähes kaiken bändin biisimateriaalin. Muita Zugen yhtyeitä olivat muun muassa Ugly Jam ja Riot Patrol. Hän kuoli vain 29-vuotiaana kotikaupungissaan Tampereella.

Zugen ja Abduktion toivottavat lepoon kaveribändit Armageddon Clock, Hero Dishonest, Lighthouse Project ja Last Calls.

”Erityisen hienoa on saada mukaan Armageddon Clock, jonka kanssa olemme istuneet yhdessä keikka-autossa lukemattomien kilometrien ajan, ja joka ehti jo pari vuotta sitten lopettamaan toimintansa. Tänä iltana myös AC astelee lavalle vielä viimeisen kerran Zugen muistoksi”, kertoo Abduktion jengi keikan Facebook-sivuilla.

Liput ennakkoon 10 e (Tiketti) ja ovelta 12 e. Keikan tuotto ohjataan lyhentämättömänä hyväntekeväisyyteen mielenterveystyöhön.