Ilmoitus: ASUS-tabletti tarjoaa zeniläisiä kokemuksia

ASUS ZenPad S 8.0 on erilainen tabletti. Nimensä mukaisesti siinä on jotain zeniläistä. Laitteen muotoilu on minimalistista ja puhdasta. ZenPad S 8.0 on moderni ja tyylikäs tabletti, joka sopii kaikkiin käyttötarkoituksiin ja erityisesti musiikin kuunteluun tai videoiden katseluun.

ZenPad S 8.0 on saatu mahdollisimman pieneen kokoon suunnittelemalla näytön kehys mahdollisimman pieneksi. Tabletti on hyvin ohut, vain 6,6 millimetriä, ja se painaa alle 300 grammaa. Laite onkin kädessä hämmästyttävän kevyt.

Ominaisuuksiltaan ASUS ZenPad edustaa ainutlaatuista tekniikkaa. Videokuvan laatu nousee nopeatempoisissa kohtauksissa nostamalla näytön päivitysnopeutta. Lopputuloksena liike näkyy yksityiskohtaisena ja sulavana.

Entä ZenPadin äänentoisto? Se on elokuvateatteritasoa. Puhtaan äänentoiston takaavat SonicMaster- ja DTS-HD Premium Sound -teknologiat.

Voit voittaa tämän zeniläisen ASUS-tabletin omaksesi osallistumalla Rumban sivuilla musiikkiaiheiseen kilpailuun. Sinun tarvitsee vain kertoa, mikä on oma zen-biisisi.

Kilpailusivulla voit lisäksi kuunnella zen-aiheisia soittolistoja, joiden kappalevalinnoista vastaavat Rumban, Soundin ja Infernon asiantuntevat musiikkitoimittajat. Monipuolisille soittolistoille on valittu musiikkia moneen makuun herkistä balladeista rankkaan metalliin.

Osallistu kilpailuun täällä.