Ilmoitus: HBO:n uutuussarja Vinyl tarjoaa herkkua laatudraaman ja musiikin ystäville

[ILMOITUS]

HBO:n uuden draamasarjan pilottijakso on nyt nähtävissä HBO Nordic -palvelussa. Nähdyn jakson perusteella laatudraaman ja musiikin ystäville on luvassa antoisia hetkiä tv:n ääressä.

70-luvun levybisneksestä kertova uutuussarja ei perustu tositapahtumiin, mutta siinä vilahtelee oikeita bändejä kuten New York Dolls ja Led Zeppelin.

Boardwalk Empiren luojana tunnetun Terence Winterin tuottamassa sarjassa on mukana kovia nimiä. Boardwalk Empiren tapaan pilottijakson on ohjannut Martin Scorsese, ja projektin taustajoukkoihin kuuluu myös Mick Jagger.

Pääosassa nähtävä Bobby Cannavale on niin ikään tuttu Boardwalk Empirestä. Hän esittää musiikkipomoa, joka yrittää saada levy-yhtiönsä uuteen nousuun.

Tarina sisältää paitsi seksiä, rokkia ja huumeita myös verisen murhatapauksen ja monenlaisia alamaailman kuvioita. Kyseessä ei olekaan pelkkä musiikkibisnekseen sijoittuva draama, vaan se tuo mieleen myös Scorsesen väkivaltaiset mafiaelokuvat.

Yhdistelmä toimii parituntisen pilottijakson perusteella loistavasti, ja jos sarjan taso pysyy myöhemmissä jaksoissa yllä, niin Vinyl on yksi kevään televisiotapauksia.

Vinylin pilottijakso on nähtävissä HBO Nordic -palvelussa, uudet jaksot ilmestyvät maanantaisin. Tutustu sarjaan HBO Nordicilla osoitteessa hbonordic.com

©2016 Home Box Office, Inc. All rights reserved. HBO® and all related programs are the property of Home Box Office, Inc.

[ILMOITUS]