Ilmoitus: Täydellinen resepti on löytynyt: näin loihdit after ski -tunnelman kotioloissa

Hartwall Original Long Drink ja koko kansan Teflon Brothers järjestävät ilmaisen Harmaa Rinne After Ski -virtuaalikonsertin lauantaina 20. maaliskuuta. Lue yhtyeen mietteet keikan kynnyksellä.

ILMOITUS Muut tekevät mitä osaavat, Teflon Brothers tekee mitä haluaa. Yhtye on tänäkin vuonna ehtinyt jo herättää huomiota pyrkimällä Suomen Eurovision-laulukilpailun edustajaksi Uuden Musiikin Kilpailussa. Kyseinen projekti tapahtui yhdessä eurodance-legenda Pandoran kanssa.

Tämä ei ollut ensimmäinen kerta, kun yhtye lähtee ennakkoluulottomasti luomaan uutta jopa yllättävältäkin kuulostavien tahojen kanssa. Yhteistöitä on vuosien aikana tehty laaja-alaisesti, muun muassa Petri Nygårdin, Meiju Suvaksen ja Olavi Uusivirran kanssa.

Näitä juttuja Pyhimyksen, Heikki Kuulan ja Volin muodostama yhtye ei tee siksi, että olisi pakko, vaan siksi, että he tahtovat.

”Ei pidä tehdä mitään, mistä ei itse tykkää! Kirjoitin sen oikein itselleni ylös jo monia vuosia sitten. Esimerkiksi nämä yhteistyöprojektit lähtevät aina siitä, että me itse innostumme asiasta”, Pyhimys kertoo.

”Euroviisujuttukin johti siihen, että teimme kilpailujen aikana levyn, jossa on mukana Blind Channel ja muita UMK-kisaajia”, Voli paljastaa.

Innostuksen voimaan pystyttiin luottamaan myös, kun eteen tuli mahdollisuus tehdä yhteistyötä Hartwallin kanssa Original Long Drinkiin liittyen.

”Original Long Drink eli harmaa on olennainen osa, jos nyt ei meidän kotioloja, niin ainakin keikkaelämää. Kun tuli ehdotus tehdä aiheeseen liittyvä kappale, niin vastauksen antaminen oli hyvin helppoa”, Pyhimys kertoo.

Syntyi kappale Harmaa rinne, joka käynnisti Tefloneiden ja Original Long Drinkin välisen yhteistyön vuonna 2018. Kappale ei jäänyt vain kivaksi mainoskappaleeksi. Sitä on esimerkiksi suoratoistopalveluissa kuunneltu tuplaplatinaan oikeuttava määrä, yli 10 miljoonaa kertaa.

”Aina tällaiset jutut eivät mene maaliin, mutta meidän kohdalla onnistumisprosentti on iso. Muistakin vastaavanlaisista kappaleista on tullut aitoja hittejä”, Voli kertoo.

Harmaa rinne soi meidän keikoilla muiden kappaleiden joukossa ja saa aina tunnelman kattoon”, Pyhimys täydentää.

Tänä vuonna oli tarkoitus järjestää Original Long Drinkin ja Teflon Brothersin suuri after ski -livetapahtuma. Koronatilanne muutti suunnitelmia.

Tilalle saadaan kuitenkin Harmaa Rinne After Ski, jonka avulla voi verkon yli hankkiutua after ski -tunnelmiin Teflon Brothersin soidessa. Kolmiulotteisen virtuaalikonsertin toteutuksesta vastaa sama taho, joka muistetaan esimerkiksi JVG:n virtuaalisen Senaatintorin konsertista ja Alman Helsinki-päivän striimikeikasta.

Harmaa Rinne After Ski -tapahtumassa selviää muun muassa se, missä salaperäinen Harmaa rinne tosi asiassa sijaitsee. Lisäksi paljastetaan Original-perheen uusin, pian kauppoihin tuleva jäsen.

After ski -konsepti on tuttu paljon hiihtokeskuskeikkoja ja Lapin-kiertueita tehneelle yhtyeelle.

”Jengillä on vauhti päällä ja harmaata kuluu muutenkin Teflon Brothersin keikalla, mutta kyllä after ski -keikoissa on myös tietty oma tunnelmansa. Yksi juttu on se, että voit heittää jossain isossa hiihtokeskuksessa viikon ajan keikkaa ja joka kerta paikalla on eri yleisö pitämässä hauskaa ja tunnelma on joka kerta korkealla”, Heikki Kuula kertoo.

”Se on kuin risteilyalus kuivalla maalla. Paikalla on monesti sellaisia ihmisiä, jotka eivät tavallisesti käy meidän keikoilla. Perheenäidit tanssivat pöydillä ja muuta vastaavaa”, Pyhimys nauraa.

Mistä sitten resepti after ski -tunnelmaan, kun keikka tapahtuu virtuaalisesti?

”Me olemme se resepti! Keikka pyörimään ja harmaata eteen, kyllä se sieltä löytyy”, Pyhimys vakuuttaa.


TEFLON BROTHERS & ORIGINAL LONG DRINK
HARMAA RINNE AFTER SKI

  • Ilmainen virtuaalikonsertti
  • Lauantaina 20.3. klo 18 osoitteessa burst.fi
  • Tapahtuma on K-18