Ilmoitus: Tiesitkö tästä helsinkiläisestä keikkapaikasta? Lavalla eturivin räppäreitä ja poppareita

Julius Töyrylä

[ILMOITUS]

Helsingin eteläisessä kantakaupungissa sijaitsee keikkapaikka, jossa on tarjolla elävää kotimaista musiikkia joka päivä. Sinun tarvitsee vain astua sisään ja nauttia musiikkimatkasta. Kevään keikkakalenterista löytyy Suomen eturivin artisteja hip hopin ja rytmimusiikin saralla.

Emma-palkittu räppääjä Redrama pokkasi niin ikään Emma-palkitun tuottajan MGI:n kanssa tehdyllä Reflection-levyllään (2014) kultaa. Englanninkielisestä suomiräpistä pitkän ja menestyksekkään uran luoneelta Redramalta sujuu myös suomeksi tiputtelu, kuten Ricky-Tick Big Band & Julkinen Sana -levyillä on kuultu. Hänellä on annettavaa myös nuoremmille kyvyille The Voice of Finland -valmentajana.

Virallisista kesähiteistä, platinaa myyneistä sinkuista ja tarttuvasta hip hopista tunnettu Aste on myös piinkova keikkakone, joka on tien päällä suuren osan vuodesta. Asteen uusin levy 2.0 (2015) oli Suomen virallisella albumilistalla lähes koko ilmestymisvuotensa. Asteella on myös hyvä vainu nousevien tähtien suhteen, sillä hänen singleillään ovat vierailleet vielä silloin tuntemattomat Sanni, Kasmir ja Sini Sabotage.

Nikke Ankara sai liikaa liian nopeasti ja meinasi menettää kaiken saavuttamansa. Onneksi Ankara sai elämänsä raiteilleen ja fanit ovat saaneet nauttia räppärin uudesta tulemisesta. Viime vuoden lopussa ilmestynyt trapistä ja modernista R&B:stä vaikutteita imenyt debyyttilevy Nikke tulee kotiin (2015) on ehtinyt saavuttaa platinarajan.

Myös Jannan henkilökohtainen elämä koki myllerryksiä, mutta sielukkaalla äänellä siunattu laulaja nousi vastoinkäymisten yläpuolelle Paljon onnee -single (2016) välitilinpäätöksenään. Popsoulia esittävä Janna vaihtoi laulukielensä suomeen edellisellä levyllään, Janna (2014), joka otettiin vastaan Suomen virallisen albumilistan ykkössijan arvoisesti. Parhaillaan Janna työstää uutta musiikkia, joten levyn seuraajaa ei tarvinne odotella kauaa.

Mainitsemamme keikkapaikka löytyy Länsisatamasta, Helsingin Jätkäsaaresta ja kantaa nimeä M/S Finlandia. Tutustu matkatarjontaan ja kevään upeaan artistikattaukseen Eckerö Linen kotisivuilta, eckeroline.fi.

[ILMOITUS]