Ilmoitus: Unohda keskinkertaisuus – kilpailuta myös lainasi verkossa

Lainat ja rahoitusasiat ovat arkeen kuuluva välttämätön paha, jonka haluat hoitaa pois mahdollisimman nopeasti. Onneksi voit löytää edulliset tarjoukset myös raha-asioissa käyttämällä ilmaista lainojen vertailupalvelua.

ILMOITUS Vertailusta ja kilpailuttamisesta puhutaan paljon. Kyse voi olla yksinkertaisesti tuotteen hinnan vertailusta usean myyjäliikkeen kesken, tai tarjouksen pyytämisestä usealta palveluntarjoajalta. Olipa kyseessä vastamelukuulokkeet tai sähkösopimus, on kilpailutuksen tavoitteena tietenkin säästää rahaa. Saman, tai vähintään samankaltaisen tuotteen ja palvelun voi saada huomattavasti halvemmalla, kun vaihtoehtojen tutkimiseen käyttää hieman aikaa. Järkeenkäypää, eikö totta?

Elektroniikan, vaatteiden ja musiikin suoratoistopalveluiden hintavertailua on tehnyt lähes jokainen – tiedostamattaan tai tietoisesti. Edullisemman hinnan vuoksi moni on valmis tekemään hieman tutkimustyötä. Lainat ovat kuitenkin yksi arjen osa-alue, jota harva viitsii tai osaa kilpailuttaa. Kulutusluottojen ja luottokorttien kilpailuttaminen ei kuitenkaan vaadi hakijalta paljoa, sillä moderni vertailupalvelu tekee hetkessä leijonanosan työstä.

Mahdolliset säästöt ovat merkittäviä

Lainat ovat muiden palvelujen tapaan erinomainen kilpailutuskohde, sillä mahdolliset säästöt ovat merkittäviä ja kertautuvat joka kuukausi. Silti harva lähtee etsimään lainarahaa omaa pankkia pidemmältä. Eikä ihme, sillä asuntolaina voi sitouttaa pankin asiakkaaksi vuosikymmenten ajaksi ja Suomessa saman pankin asiakkaana onkin perinteisesti pysytty lähes koko eliniän. Mikään ei kuitenkaan estä hakemasta lainaa yhdeltä Suomen yli kolmestakymmenestä luotonantajasta. Kattavan vertailun tekeminen on suuren työn takana, mutta onneksi lainavertailupalvelu Omalaina.fi voi tehdä kilpailutuksen puolestasi muutamassa minuutissa – ja mikä parasta; se on täysin ilmaista.

Kilpailuta, ja toteuta suunnitelmasi jo tänään

Rahaa ei kannata lainata kevyesti, sillä liian kallis, tai vääränlainen laina voi johtaa ongelmiin, joista jokainen voi lukea velkaantumisella revittelevistä uutisotsikoista. OmaLaina auttaa asiakkaitaan tekemään parempia taloudellisia päätöksiä. Mukana on yli 30 luotonantajaa, perinteisistä kivijalkapankeista moderneihin täysin verkossa toimiviin rahoitusyhtiöihin. Täyttämällä yhden hakemuksen saat lukuisia lainatarjouksia, joista voit vapaasti valita sopivimman. Valinta on täysin sinun, joten voit myös halutessasi jättää lainan ottamatta.

Olipa kyse pienestä joustoluotosta tai suuremmasta remonttilainasta, kannattaa potentiaaliset säästöt kerätä talteen kilpailuttamalla lainat ennen ensimmäisen tarjouksen hyväksymistä. Näin rahaa ja aikaa jää enemmän sinulle tärkeisiin asioihin.