Lukijaäänestys 2013 – Kuka oli kovin, kuka kuumin, kuka kauhein, kuka lupaavin?

Vuoden viimeisessä Rumbassa lehden tekijäkunta valotti näkemyksiään vuoden parhaista levyistä ja biiseistä. Nyt on lukijoiden vuoro äänestää samoista aiheista. Anna äänesi vuoden loppuun mennessä, ja voit päästä esimerkiksi Metallicaa katsomaan Helsingin Sonisphereen!

Teksti: Saku Schildt, kuva: Mikko Litmanen

Rumban tekijät ovat puhuneet, nyt on sinun vuorosi! Rumbassa 12/13 lehden kirjoittajat nimesivät omat suosikkinsa vuoden levy- ja kappaleannista, ja nyt haluamme tietää, mitä musiikkia arvoisat lukijat ovat vuoden mittaan kuluttaneet.

Kuka oli kovin kotimainen artisti tai yhtye, entä ulkomainen? Kuka teki parhaan biisin ja videon? Kuka oli kutkuttavin, kuka inhottavin tyyppi? Näistä kaikista asioista voit kertoa mielipiteesi alla olevan lomakkeen avulla. Voit vastata vain joihinkin kohtiin, mikäli joka asiaan ei ole vahvaa mielipidettä.

Vastausaikaa on vuoden loppuun. Vastaajien kesken arvotaan kaksi kahden lipun pakettia Helsingin Sonisphere-festivaalille (28.5.), kaksi kahden nimilistapaikan pakettia Midlaken keikalle Helsingin Circukseen (18.3.) ja vielä samanlainen setti Veronica Maggion keikalle samaiseen Circukseen (18.2.). Pisteeksi i:n päälle kaivamme toimituksen kätköistä levypalkintoja – tarjolla on esimerkiksi Placebon muhkea Loud Like Love -3D Lenticular Super Deluxe Box Set.

EDIT: Saimme arvottavaksi myös kolme kappaletta vihreämaskisia Logitech UE Mobile Boombox -kaiuttimia (kuva oikealla). Näillä jytisee!

Valta on sinun, kerro mielipiteesi! Paras voittakoot!

ÄÄNESTYS ON PÄÄTTYNYT, PALAAMME ASIAAN!