Artisti artistin silmin: And You Will Know Us by the Trail of Deadin laulajan Muppets-omakuva

Valokuvaajamme Jana Blomqvistin toimittama piirrossarja jatkuu nyt vaihtoehtorockin nimihirviön laulajan taiteellisella visiolla.

Keikkakuva: Wikimedia Commons
Conrad Keelyn promokuva: Markus Nass / Intro.de

Artisti artistin silmin -sarjan edellisessä osassa Seether-yhtyeen laulaja Shaun Morgan visioi itsensä jonkinlaisena ankeriaan ja miehen sukupuolielimen yhdistelmänä.

Katsotaan, syntyisikö hieman siveellisempää jälkeä, kun omakuvansa pääsee piirtämään teksasilaisen …And You Will Know Us by the Trail of Dead -bändin laulaja Conrad Keely.

Iso-Britanniassa syntynyt Keely (alunperin sukunimeltään Sobsamai) perusti post-hardcorea ja mahtipontista taiderockia yhdistelevän Trail of Deadin koulukaverinsa Jason Reecen kanssa vuonna 1994. Yhtye on julkaissut tähän päivään mennessä kahdeksan albumia, joista viimeisin Lost Songs julkaistiin viime vuonna.

Valokuvaaja Jana Blomqvist (sekä hänen apuvoimansa Tatiana Caciur ja Joanna Tzortzis) väijyttivät Keelyn kynän ja paperin kanssa ja pyysivät vaihtoehtorockaria taiteilemaan piirroksen itsestään.

Valitettavasti tarkempaa selostusta ei Keelyn taidesessiosta tällä kertaa ole, mutta katsotaanpa nyt mitä herra oikein sai aikaiseksi.

Klikkaa piirrosta nähdäksesi sen suurempana.