Bon Jovi tarjoaa keikkaliput myös persaukisille faneille

31.10.2012

Rolling Stonesin lippuhinnoista järkyttynyt yhtye haluaa, että heidän keikoilleen pääsee jokainen halukas, ilman luottokortin vinguttamisesta aiheutuvia kyyneliä lippukassalla.

Kuva: Island Def Jam.

Kun fanit vieläkin yrittävät toipua Rolling Stonesin paluukeikkojen järjettömistä hinnoista, rientää stadionrockin ystävien avuksi Bon Jovi. Yhtye on jalkautumassa vuoden alussa Because We Can -kiertueelle, jonka on tarkoitus promotoida heidän tulevaa studioalbumiaan What About Now. Näistä keikoista ei kuitenkaan joudu maksamaan itseään kipeäksi.

Brittilehti The Mirrorin mukaan Bon Jovin taholta on luvattu pitää lippuhinnat aisoissa, jotta varattomatkin fanit pääsisivät yhtyettä kuulemaan. Hintaa lipuilla tulee olemaan 12,5 puntaa, eli reilut 15€. Bon Jovin stadionkeikalle voi siis mennä samalla rahalla kuin tavanomaiselle kotimaisen yhtyeen klubikeikalle. Hienoa toimintaa!

Rolling Stonesin tähtitieteelliset keikkahinnat ovat herättäneet närää laajemminkin, ja viime viikolla myös Musen basisti Chris Wolstenholme ärähti asiasta Daily Starin haastattelussa luvaten Musen pitävät aina  lippuhinnat huokeina. Mutta Musenkin hinnoittelu kalpenee Bon Jovin reiluuden rinnalla.

Kalliita lippuja kompensoidakseen Rollarit heittivät viime viikolla päivän varoitusajalla Pariisissa pienimuotoisemman paluukonsertin, johon myytiin vain 350 lippua, hintaan 15€/kpl, mutta monella ei ollut mitään mahdollisuutta päästä juuri tuona päivänä jonottamaan lippuja Pariisin keskustan Virgin Megastoresta.

Lisää luettavaa