”Kaikki me ollaan vähän perseestä loppupeleissä” – Tapani Kansalainen laittaa tekopyhyyden roskiin

17.02.2017

Tapani Kansalainen julkaisi uuden singlen Roskiin. Kappale on jatkoa viime vuonna julkaistulle Lyijymoodi-kappaleelle. Biisillä vierailevat DJ Massimo sekä Are.

Mistä biisissä on kyse, ketä tuijotettiin kuolleilla kalansilmillä ja millainen tulevasta levystä on tulossa? Kaikki tämä selviää nopeasta haastattelusta. Sen alta pääset kuuntelemaan uuden mainion biisin.

Olet huhujen mukaan ulkomailla, mitä kuuluu?
”Mitäpä tässä, ei voi valittaa. Melanoomariski on kasvanut kymmenkertaisesti, koska kellä on aikaa laittaa muka jotain aurinkorasvaa? Kerran vain meinannut hukkua ja syönyt ja juonut niin hyvin, ettei täältä kyllä hoikkana poikana takaisin tulla.”

Mistä Roskiin kertoo?
”Tekopyhyydestä, jos nyt niin diipiksi halutaan mennä. Kun teot ei vastaa puheita. Ankeista ihmistyypeistä. On siellä se osa minuakin tietysti, haha. Kaikki me ollaan vähän perseestä loppupeleissä. Are tiputtaa sitten ihan omanlaistansa tiedettä karseasta porukasta ja DJ Massimo naulaa sen roskiksen kiinni.”

Miten Are lähti mukaan?
”Yhteisbiisistä on ollu puhetta kyllä vuosikausia, mutta Are on aina nahkeillut, että ’kattellaan nyt, joojoo, tehään tehään’ jne tollaista väistelyä. Sitten viime Joku Roti Mafian studiosessioissa vedin sen jossain välissä sivuun, tuijotin sitä kuumottavasti kuolleilla kalansilmilläni ja sanoin että ’jos et nyt tuu tekemään sitä feattia, niin sut löydetään useemmasta roskiksesta’. Se sanoi, että ’heitä 150 euroa’. Lyötiin kättä päälle ja saatiin biisi purkkiin.”

Olit edellisellä sinkulla Lyijymoodissa, nyt mennään Roskiin. Ollaanko mahdollisella levyllä ainoastaan tukalissa aihepiireissä?
”Haha, nyt kun kysyit niin joo. Kyllä ne aihepiirit on sellaisia aika pitkälti. Onneksi omaa mustan huumorintajun, niin mitään kornia paskaa ei ole sentään tulossa. On siellä muutama kevyempikin biisi seassa hämmentämässä pakkaa toki. Eikä levystä mikään synkkä tule.”

Lisää luettavaa