On kesäviikonloppu, aurinkokin vaihteeksi paistaa, ja Helsingin Alppipuisto tyrkyttää ilmaista ilomusaa – ota haltuun Kalliola Rock ja Indie Picnic

Lauantaina Alppipuistossa tanssitaan ska'ta, hankitaan kasvomaalaukset ja opitaan rock-staraksi Kalliola Rockissa. Sunnuntaina IndieCon Indie Picnicillä indietä!

07.07.2017

Kyllä Suomen kesä voi tarjoilla jotain ihanaakin. Helsingin Alppipuistossa viihdytetään indie-ihmisiä ihan ilmaiseksi tänä viikonloppuna. Ikärajattomasti vieläpä.

Lauantain Kalliola Rockin varsin energisiin esiintyjiin kuuluvat muun muassa Pintandwefall, The Valkyrians ja Kauriinmetsästäjät. Lisäksi tapahtuma tarjoaa kasvomaalausta (vain lapsille, mutta jos pyytää kauniisti niin varmaan äitikin saa pakkelit naamaan) sekä ”liikkuvan biisipajan”, jossa voi opetella rock-tähteyttä jopa niin, että loppuillasta pääsee päälavalle esiintymään.

Sunnuntaina taas jatketaan viime kesäisen Stupidon Indie Picnicin perinteitä, eli nautitaan kotimaamme indie-luokan priimuksista. Kattaukseen on sisällytetty muun muassa Jore Marjaranta, Risto, Mara Balls ja Black Magic Six.

Tutustu ohjelmaan ja aikatauluihin paremmin Kalliola Rockin ja Indie Picnicin tapahtumasivuilta.

Lisää luettavaa