Pink Floyd -mörrimöykyt sopivat riitansa yhden keikan ajaksi, tiedossa myös tuhti annos erikoisjulkaisuja

13.05.2011

EMI julkaisee syksyllä ja ensi vuoden alussa progesuuruuden levyjä järkälemäisinä spesiaaliversioina.

Kuva: Nelly Tatti

Roger Waters on vihjaillut pitkin The Wall -kiertuettaan, että hänen vanha aisaparinsa ja kiistakumppaninsa Dave Gilmour vilahtaisi vielä ennen sen loppua lavalla. Nyt tämä väliaikainen sovituksen hetki tapahtui, kun Gilmour kapusi eilen Lontoon O2-areenan stagelle vinguttamaan tavaramerkkisooloaan Comfortably Numbissa.

Vaan ei siinä kaikki, myös rumpali Nick Mason liittyi joukon jatkoksi, kun The Wall -työryhmä esitti konsertin lopuksi Outside the Wall -rilluttelua. Eikä liene mahdollista, että moinen tapaus jäisi vuonna 2011 kuvaamatta, joten alta voi katsoa todistusaineistoa tilanteesta.

Pink Floyd julkaisee myös kookkaan Why Pink Floyd..? -julkaisusarjan, jossa tarjotaan perus-remasteroitujen levyjen lisäksi rutkasti bonustavaraa ja boksiversioita. Lisää infoa mittavasta tarjonnasta löytyy EMI:n verkkosivuilta. Mahtaako tämä kaikki viitata siihen, että bändi nähtäisiin sittenkin vielä yhdessä lavalla ihan kunnon Pink Floyd -keikan verran? Tai jopa kiertueen?

O2-esitys kuulemma videoitiin laadukkaamminkin, joten tilanteesta löytynee pian parempilaatuista kuvaa. Tässä odotellessa yleisön kaappaamaa otosta:

Lisää luettavaa