Tarjoamme nyt suureksi iloksemme Nick Cave & the Bad Seedsin uutuuslevyn kuultavaksi kokonaan

08.02.2013

Vieläkö Nick Cave & the Bad Seedsillä on vanha taika hallussaan 30 vuoden uran jälkeen? Nyt siitä voi ottaa selvää, sillä Rumballa on ilo tarjota yksinoikeudella bändin 15. ja uusin albumi Push the Sky Away ennakkokuunneltavaksi koko mitassaan.

Kuva: Bad Seeds Ltd

Kalmankatkuisten balladien ja hirtehisen rockin australialaismestari Nick Cave palaa Bad Seeds -kokoonpanonsa kanssa albumirintamalle 15. helmikuuta julkaistavalla Push the Sky Away -levyllä. Albumi on Nick Cave and The Bad Seeds -kokoonpanolle kaikkiaan 15. ja ensimmäisen sitten viiden vuoden takaisen Dig, Lazarus, Dig!!! -levyn.

Yhtyeen nykyisen kokoonpanon muodostavat Nick Cave, viulisti ja multi-instrumentalisti Warren Ellis, perkussionisti Jim Sclavunos, basisti Martyn Casey, rumpali Thomas Wydler sekä kosketinsoittaja Conway Savage.

Push the Sky Away -albumi on äänitetty La Fabrique -nimisessä 1800-luvun kartanossa Etelä-Ranskassa. Albumilla esiintyy nykykokoonpanon lisäksi myös alkuperäinen Bad Seeds -basisti Barry Adamson, joka soittaa kahdella uuden levyn raidalla.

Ensi kesän Flow Festivalissa esiintyvän Nick Caven ja Bad Seedsin vaiheista ja nykytilasta voit lukea kattavamman selonteon uusimmasta Rumbasta 1/13.

Mutta nyt varsinaiseen asiaan.

Rumballa on nimittäin ilo ja etuoikeus kuunteluttaa yhtyeen uusi Push the Sky Away -kokonaisuudessaan, yksinoikeudella Suomessa. Tästä se lähtee!

Lisää luettavaa