20 vuotta, eikä suotta – Qstock julkisti ensi kesän ohjelmistoaan

Qstock julkisti esiintyjiä.

30.11.2022

20 vuotta täyttävä Qstock-festivaali on julkistanut ensi kesän esiintyjiä. Qstock 2023 järjestetään Kuusisaaren ja Raatin alueella Oulussa 28.-29.7.2023.

Eräs päänimistä on Ville Valo, joka saapuu festareille VV-yhtyeensä kanssa. VV:n keikkaohjelmistossa on luvassa myös HIM-yhtyeen tuotantoa.

Ensi kesän Qstockissa esiintyvät myös uuden albumin julkaissut ja viime kesänä loppuunmyydyllä Olympiastadionilla soittanut Apulanta, Tanskan kaikkien aikojen tunnetuin rockbändi D-A-D, sinfonisen metallin hollantilainen suurnimi Epica ja viimeisen Oulun-keikkansa heittävä Popeda.

Lisäksi tulonsa Qstockiin ovat varmistaneet Gettomasa, Gasellit, J.Karjalainen, Sexmane, Stam1na, Cledos, The 69 Eyes, Ilta, Erika Vikman, Ramses II, Ida Paul & Kalle Lindroth, BESS, Costee, Aliisa Syrjä ja Radiopuhelimet, joka on esiintynyt tapahtumassa joka ikinen vuosi.

Qstockin viettää ensi vuonna 20-vuotisjuhlavuottaan, Qstock on ollut loppuunmyyty jo kahdeksana kesänä peräkkäin, ja se on vakiinnuttanut paikkansa yhtenä Suomen suurimmista festivaaleista keräten 40 000 juhlijaa kahden päivän aikana.

Qstockin lipunmyynti käynnistyy huomenna torstaina 1.12. klo 9.

Lisää luettavaa