22-Pistepirkko palasi lavoille – PK Keräsen uuden sooloalbumin kappaleet tanskalais-norjalaisen tv-draaman musiikiksi

PK Keräsen musiikki leviää maailmalle.

14.10.2019

22-Pistepirkoista tutun PK Keräsen tulevan albumin kappaleet on valittu musiikiksi ensi kuussa ensi-iltansa saavaan tv-sarjaan Mellom Oss (Between Us).

Tanskalais-norjalaista suurtuotantoa tähdittävät useat tunnetut näyttelijät ja sarjasta povataan kansainvälistä menestysdraamaa.

Moderni parisuhdesarja nähdään marraskuusta alkaen Norjan ja Tanskan televisiossa ja pian todennäköisesti myös Suomessa ja Ruotsissa sekä muualla Euroopassa.

PK Keräsen musiikki valikoitui sarjan kantavaksi teemaksi ohjaaja Eigil Langmarkin toimesta.

”Olin juuri keskellä ensimmäisen sooloalbumini äänityksiä saatuani tekstiviestin, jossa kyseltiin sopivaa musiikkia kahdeksanosaiseen tv-sarjaan. Lähetettyäni yhden uuden biisini demon Norjaan, ohjaaja saapui Helsinkiin studiolle kuuntelemaan tulevan levyni äänityksiä. Hän tykkäsi biiseistä niin kovasti, että valikoi albumini biisin sarjan kantavaksi tunnuskappaleeksi sekä monia muita kappaleita sarjan jaksoissa kuultavaksi score-musiikiksi”, kertoo PK Keränen.

Mellom Oss -sarjan tunnuskappale Let Go sekä useat muut sarjan jaksoja siivittävät kappaleet ovat PK Keräsen tulevalta sooloalbumilta.

Let Go -kappale julkaistaan 25. loakuuta. PK Keräsen sooloalbumi ilmestyy ensi vuoden alussa.

Lisää luettavaa