”27-vuotiaana kuolemisen sijaan olen tasapainoisempi kuin koskaan” – View julkaisi uutta musiikkia

Suomalaisräppärin toinen albumi ilmestyy syksyllä.

17.04.2020

Englanniksi räppäävien kotimaisartistien kärkikastia edustava View julkaisi ep:n I See the Same Dream Every Night. Se toimii ensimmäisenä puoliskona albumista, josta loput julkaistaan syksyllä ep:nä I Saw the Dream Every Night.

Uusi ep on View’n valitsemalle tyylille uskollista tunteikasta ja haikeaa, mutta jämäkkää räppiä, joka vie kuulijan syviin vesiin. Ep:n viidestä kappaleesta kolme on aikaisemmin julkaistuja singlejä.

Julkaisun kahdesta uudesta kappaleesta ensimmäinen on sen väkevä avausraita Touché, joka on tehty yhteistyössä Jesse Markinin kanssa. Toinen kappale on singlenä julkaistu Lonely, jossa View’n lauluosuudet tuovat esiin hänen monipuolisuuden artistina.

Sitä seuraavat myös sinkkuna julkaistut Bury Me, jonka vetävästä laulukertsistä vastaa Sedric Perry sekä J. Gotti, jolle artisti julkaisi viime lokakuussa musiikkivideon. Ep:n vie soljuvasti loppuun uusi biisi Caroline.

Artistin mukaan ep:n ja myöhemmin julkaistavan albumin teema on mielenterveyden romahtamisen kanssa painiminen ja siitä selviytyminen.

”Tällä levyllä pystyn oikeasti ensimmäistä kertaa kertomaan, mitä oikeasti ajattelen. Olen aina tuntenut itseni ulkopuoliseksi, mutta musiikin avulla olen pystynyt kertomaan tunteistani. uusi levy kertoo kasvutarinani ja sen, että 27-vuotiaan rokkarikuoleman sijaan olen tasapainoisempi, kuin koskaan”, muusikko kertoo.

View eli Juuso Ruohonen julkaisi debyyttialbuminsa Leave a Comment vuonna 2017. Artisti on herättänyt huomiota myös ulkomailla. Hänen biisejä on kuultu esimerkiksi useilla saksalaisilla radiokanavilla.

Lisää luettavaa