50 Centin lämppärinä esiintynyt Sana lataa täyslaidallisen dissaajilleen

Sanan uusi kappale syntyi ikävien kokemusten pohjalta.

29.01.2023

Modernia poppia ja räppiä yhdistelevä Sana lataa täyslaidallisen dissaajilleen uudella Legenda-singlellään.

Loppuvuodesta 50 Centin Suomen-kiertueella lämppärinä esiintynyt räppäri on tehnyt musiikkia vuodesta 2005 alkaen. Uudessa kappaleessaan artisti sivuaa kokemuksiaan koko uransa ajalta.

”Kun aloitin räppäämisen, ei ollut juurikaan muita räppääviä naisia. Sitä pidettiin silloin jotenkin outona ja sain vihat niskaani. Turpaankin vedettiin vain siksi, että räppäsin. Kun hiljattain lämppäsin 50 Centin Suomen-kiertueella, sain somessa kommenttia, etten ansainnut paikkaani, eikä naisen ylipäätään olisi kuulunut esiintyä siellä. Tunnistin ne samat ikävät asenteet, joihin ei todellakaan pitäisi törmätä enää tällä vuosikymmenellä”, Sana kertoo.

”Ei ole ollut tapana kovinkaan kehuskella, mutta olen ihan mielettömän ylpeä itsestäni ja siitä, mitä olen saanut aikaiseksi. Mua on yritetty polkea alas kaikki nämä vuodet, ja silti olen seurannut omaa unelmaani ja auttanut samalla musiikkini ja tarinani kautta tuhansia. Olen saavuttanut asioita kovalla työllä, ja nyt selkeästi oli aika tuoda se fakta isommin esille.”

Kappaleen seuraksi on julkaistu Mika Vallinevan tekemä musiikkivideo. Katso pätkä ja kuuntele biisi alta.

Lisää luettavaa