50 vuoden taival päättyi – Kuopion Henry’s Pub lopettaa: ”Koronarajoitukset viimeinen naula arkkuun”

Ikäviä uutisia Kuopiosta.

Kuopion Henry’s Pub lopettaa toimintansa.

Asiasta kerrotaan sen Facebook-sivuilla.

”Viimeisen naulan pubin arkkuun naulasivat koronan mukanaan tuomat rajoitukset, jotka ovat sekä vähentäneet rajusti ravintola-alan liikevaihtoa, että pysäyttäneet tapahtuma- ja keikka-alan lähes täysin”, sivuilla kerrotaan.

Vararengasravintoloiden toimitusjohtaja Juho Rissasen sekä ravintolapäällikkö Emppu Paanasen mukaan epävarma nykytilanne on ollut ikävä niin henkilökunnalle, esiintyjille kuin asiakkaillekin.

Lopettamista he kommenotivat näin:

”Henkka on keikkapaikkana suht pienikokoinen ja vaikeakulkuinen. Keikkatoiminnan harjoittaminen tiloissamme on ollut koronarajoitusten myötä mahdotonta jo yli vuoden ajan, mutta työtä ja kuluja aiheutuu silti merkittävä määrä. Viime vuosikymmeninä Henkan liikeidea on ollut vahvasti sidottuna livekeikkoihin ja nyt kun keikkoja ei ole saanut pitää – on pubikin ollut kiinni. Keikkatoiminta ei ole päätoimialaamme ja koronasta selvitäksemme katseet pitää nyt suunnata muualle, sillä tapahtumien ja keikkojen tulevaisuus selkeän exit-suunnitelman sekä alan toimijoille riittävien tukien puuttuessa näyttää vielä pitkään epävarmalta.”

Katso päivitys alta.