6ix9ine näyttää määräävän tappoiskun Chief Keefiä kohtaan nettiin vuotaneella videolla

Räppärien biiffi saattoi kiihtyä väkivaltaisuuksiin asti.

24.11.2018

Aserikoksista, ryöstöistä ja jengiväkivallasta vankilassa tuomiota odottava ja jo aiemmin lapseen kohdistuneesta seksuaalirikoksesta tuomittu räppäri Tekashi 6ix9ine jatkaa otsikoissa.

Tällä kertaa viihdeuutissivusto TMZ on saanut käsiinsä hälyttävän videon, jossa 6ix9ine näyttää määräävän tappoiskun räppäri Chief Keefiä kohtaan – vain pari päivää ennen kuin Chief Keef yritettiin ampua New Yorkissa hotellinsa edustalla.

6ix9inella ja Chief Keefillä on ollut biiffiä jo pidemmän aikaa, eikä tämä video 6ix9inen kaiken muun väkivaltaisen historian valossa ainakaan auta räppäriä jo meneillään olevissa oikeusjutuissa.

TMZ:n julkaisemalla videolla 6ix9ine keskustelee FaceTimessa kiihkeästi Chief Keefin serkun Tadoen kanssa, kunnes puhelun loputtua värikäs räppäri uhoaa kaikille ympärillään, miten hän on määrännyt ”30 tonnin iskun” tyyppiä kohtaan.

Ihan varmaa ei ole, kuinka tosissaan 6ix9ine uhossaan on. Tai että tarkoittaako hän iskun kohteena olevan Chief Keef (josta puhelussa keskustellaan) vaiko serkku Tadoe itse. Katso video täältä.

Lisää luettavaa