Abstraktia näkemystä ja jyrkkää dynamiikkaa – esittelyssä raumalaisindietä

kuvakaappaus videolta

Post-punkin ja indie rockin rajamailla soittava Fjeld julkaisi singlen, joka enteilee syksyllä ilmestyvää debyyttialbumia. Like a Drunken Parachute Man kulkee jossain seesteisyyden ja hirmumyrskyn välimaastossa, mutta ainakin on vienyt yhtyeen soundia eteenpäin sitten Rumbassakin esitellyn parin vuoden takaisen esikois-ep:n.

”Like a Drunken Parachute Man on meille askel uuteen, toivottavasti kypsempään suuntaan. Parin vuoden takaisesta debyytti-ep:stä on tultu soundillisesti paljon eteenpäin: synteettisillä soittimilla on luotu uudenlaista äänimaisemaa ja toisaalta orgaanisia soittimia on lisätty. Yksityiskohtia on hirveästi, ja kappaleen tunnelma syntyy jyrkistä dynamiikan vaihteluista. Tämä on meidän musalle hyvin tyypillistä ja jotain, mitä rakastamme tehdä”, kommentoi yhtyeen kitaristi Joosua Lehtinen.

Kuva- ja videotaiteilija Sanni Saari on luonut kappaleelle musiikkivideon, jota luonnehditaan ”abstraktiksi näkemykseksi kappaleen tunnelmasta”. Katso se ja painu tykkäilemään bändin Facebook-sivusta!