AC/DC listaykköseksi, Maustetytöt heti perässä

Jannika B:lle uransa ensimmäinen singlelistan ykkönen.

23.11.2020

Niinhän siinä kävi, että AC/DC:n Power Up debytoi Suomen virallisen albumilistan kärjessä, kuten Rock or Bust vuonna 2014, Black Ice vuonna 2008, Stiff Upper Lip vuonna 2000 ja Ballbreaker vuonna 1995.

Maustetytöt-yhtyeen Eivät enkelitkään ilman siipiä lennä on heti australialaisten vanavedessä kakkosena. Duon kakkosalbumi (lue levyarvio) on vauhdittanut myös debyytin kuuntelua: Kaikki tiet vievät Peltolaan palaa takaisin listalle ja komeasti yhdeksänneksi. Maustetytöillä on siis tällä viikolla kaksi albumia topkympissä.

Muut viikon uutuudet ovat Elastisen Uusia muistoi (5. sija), Futuren Pluto X Baby Pluto (46.) ja Katatonian Dead Air (47.).

Lauri Tähkä juhlii ”pyöreitä”, Meidän tulevat päivät -albumi on ollut listalla huimat 90 viikkoa (25.).

Vain elämää -kokoelma tipahtaa albumilistalla AC/DC:n ja Maustetyttöjen jälkeen kolmanneksi, mutta ohjelman vetovoima jatkuu kovana tällä kaudella. Viime viikolla Stig nappasi uransa ensimmäisen singlelistan ykkössijan, nyt saman tempun teki Jannika B. Vesku Jokisen päivänä kuultu Klamydia-versiointi Pyyntö on singlelistan ykkönen.

Sinkkulistalta löytyy myös neljä muuta Vain elämää -biisiä: Stigin Kuningaskobra (3.), Mariskan Mariskalaatio (11.), Reino Nordinin Niks ja naks (12.) ja Stigin Pienen pojan elämää (14.).

Billie Eilishin Therefore I Am debytoi sinkkulistan kakkosena, Elastisen ja F:n Uusia muistoi sijalla 13 ja Samu Haberin soolouran esikoissingle Enkelten kaupunki sijalla 16.

Lisää luettavaa