Aikakoneen ysäriklassikko Odota päivitettiin 2020-luvulle – asialla huippulupaus

Etenee-levymerkin tulokas Ani kirjoitti omia kokemuksiaan ikivihreään.

30.10.2020

Ani on Etenee-levymerkin poptulokas, jonka esikoissingle Pakkomielle herätti välittömästi kiinnostuksemme. Nyt Ani on julkaissut toisen sinkkunsa, ja kyseessä on uuden sukupolven suuhun päivitetty versio Aikakoneen ysäriklassikosta Odota.

”Mulla oli joskus yläasteella vaihe, kun kuuntelin paljon kasari- ja ysärimusaa ja yksi mun lemppareista oli Desirelessin Voyage Voyage. Äitini kuuli, kun kuuntelin tätä ja ehdotti että mun pitäis kuunnella Aikakoneen Odota-biisi, josta varmasti tykkäisin”, Ani kertoo.

”Rakastuin biisiin ja lauleskelin sitä sikana koulun käytävillä ja se synnytti sit jollain tapaa aika ison buumin myös muissa meidän koululaisissa. Kaikki mun frendit alkoivat myös laulelemaan tätä ja biisistä muodostui meidän keskuudessa silloin aikamoinen ilmiö.”

Nämä muistot palasivat Anin mieleen, kun hän jutteli alkuvuodesta a&r:nsä ja Etenee-hefen Perttu Mäkelän kanssa samaisen ysäriyhtyeen Keltainen toukokuu -kappaleesta.

”Tuli fiilis, että mun on pakko päästä uudelleenversioimaan Odota-biisi. Kuuntelin kappaletta monia kertoja ja koetin saavuttaa sen saman mielentilan, jossa alkuperäinen versio on kirjoitettu. Halusin pitää kertosäkeen alkuperäisenä ja verseihin ammensin sit oman elämäni fiiliksiä ja kokemuksia.”

Anin Odota-version on tuottanut Aleksanteri Hulkko. Kuuntele biisi ja tsekkaa karaoke-henkinen video alta:

Lisää luettavaa