Airbourne, The Offspring, Ville Valo & Agents ja muita kotimaisia Qstockiin

Oululaistapahtuma avasi pelin.

Qstock järjestetään Oulussa 26.–27. heinäkuuta. Festivaali julkisti ensimmäiset 20 esiintyjäkiinnitystä ja aloitti lippujen myynnin.

Kuten äsken uutisoimme, The Offspring saapuu kolmelle keikalle Suomeen, ja niistä yksi on Qstockissa. Toinen oululaisfestivaalin ulkomainen kiinnitys on australialainen Airbourne.

Ville Valo & Agents saapuu Qstockiin esittämään Rauli ”Badding” Somerjoen kappaleita. Muut suomalaiset artistit ovat Anna Puu, Apulanta, Beast In Black, Barbe-Q-Barbies, Elastinen, Evelina, Infected Rain (MD), JVG, Kaija Koo, Michael Monroe, Popeda, Radiopuhelimet, Rytmihäiriö, Stam1na, The 69 Eyes, Vesala ja Vesterinen Yhtyeineen.

”Ensi kesän ohjelmisto on jo poikkeuksellisen hyvällä mallilla tässä vaiheessa vuotta. Joulun jälkeen isoja uutisia kerrotaan jo tammikuussa, kun muun muassa lauantain pääesiintyjä julkistetaan. Hieno Qstock on tulossa”, festivaalijohtaja Mikko Forstén sanoo.

Qstockin  joululippujen myynti on alkanut tänään torstaina ja jatkuu vuoden loppuun. Kahden päivän tavallinen lippu maksaa nyt edullisimmillaan 109 euroa, ja hinta nousee ensi vuoden puolella. Joululippuja on myynnissä rajoitettu erä.