”Älä ikinä luota baarimestariin joka ei juo” – Kanye West jakaa vihdoin helpommin lähestyttäviä elämänviisauksia

Travis Scott julkaisi kappaleen, mukana Lil Uzi Vert ja Kanye West.

05.05.2018

Kanye West on viime aikoina kunnostautunut ”vapaa-ajattelijana” joka on käytännössä tarkoittanut sitä, että räppäri-suunnittelija-tuottaja sanoo, mitä sylki suuhun tuo. Sanomiset ovat lähinnä herättäneet närkästystä ja niistä voit lukea lisää täällä.

Onneksi Kanye West on päättänyt jatkaa myös musisoinnin parissa ja siitä uusimpana näytteenä toimii vierailu Blockfestiin saapuvan Travis Scottin Watch-kappaleella. Mukana on myös Lil Uzi Vert, joka Kanyen ja Travisin tavoin valmistelee tulevaa levyään. Kappaleen tuotannosta vastaa nosteessa oleva Pi’erre Bourne. Mikäli tämän hetken moderneinta soundia edustava räppi maistuu, niin ainakin paperilla on luvassa kissanpäivät.

Biisillä West räppää paineista, lääkityksestään, Yhdysvaltain opiaattiongelmasta, Seinfeldistä, siitä miten on jumissa ja miten yleisö ei ikinä anna hänen olla oma itsensä. Aivan lopuksi Kanye West muistuttaa, että ei pidä luottaa baarimestariin, joka ei itse juo.

Todennäköisesti tällä lausahduksella on syvempikin tarkoitus ja mahdollisesti räppäri viittaa omaan myrskyisään tilanteeseen. Eiköhän asiasta päästä lukemaan vielä jonain iltana Twitterissä. Sitä ennen voit kuunnella uuden biisin alta.

Lisää luettavaa