Alexi Laihosta peräti kuusi jaksoa pitkä sarja Ylen Areena -palveluun – ääneen pääsevät bänditoverit ja Laihon omat idolit

Hieno sarja tulossa.

04.06.2024

Alexi Laiho menehtyi vuonna 2020. Suomalaiskitaristin musiikki elää, ja hän on yhä eräs kaikkien aikojen arvostetuimpia kitaristeja maailmalla.

Ylen Areena -palveluun ilmestyy tässä kuussa peräti kuusi jaksoa pitkä podcast-sarja Laihon elämästä. Sarja ilmestyy palveluun maanantaina 10. päivä kesäkuuta, ja sen ovat tehneet Pauliina Grym sekä Harri Hakanen. Maailman paras Alexi Laiho -sarjassa käydään läpi Laihon matka Suomen suurimpiin metalliyhtyeisiin kuuluneen Children of Bodomin keulakuvaksi ja kansainvälisesti arvostetuksi huippukitaristiksi.

Sarjassa haastatellaan niin Bodom-kollegoita ja ystäviä kuin myös Laihon omia idoleita Steve Vaita, Slayerin Kerry Kingiä sekä Zakk Wyldeä. Tiedote kertoo sarjasta seuraavaa:

”Vuonna 2020 menehtynyt Laiho äänestettiin useampaan kertaan maailman parhaaksi metallikitaristiksi. Mitkä asiat ja luonteenpiirteet ajoivat häntä eteenpäin? Ketkä hänen ympärillään toteuttivat hänen visioitaan ja auttoivat matkalla huipulle? Mikä ajoi häntä treenaamaan enemmän kuin kukaan muu? Entä mitkä olivat hänen elämänsä demonit?”

Sarja ilmestyy 10. päivä kesäkuuta Ylen Areena -palveluun tänne.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Yle Musiikki (@ylemusiikki) jakama julkaisu

Lisää luettavaa