Amerikkalaista tuontifolkia Helsinkiin: Chuck Ragan saapuu keväällä Tavastialle

15.10.2014

Floridalainen folk-punkkari Chuck Ragan saapuu The Camaraderie -yhtyeensä kanssa Helsingin Tavastialle maanantaina 13. huhtikuuta. Konsertti on poppoon Euroopan-kiertueen päätöskeikka.

Punkia ja post-hardcorea yhdistelevän Hot Water Musicin vokalistina tunnettu Ragan on kokenut kiertuemies, joka on kiertänyt niin The Gaslight Anthemin, Frank Turnerin kuin monien muiden kanssa. Paluun tehneen Hot Water Musicin lisäksi Ragan luotsaa tällä hetkellä folk-kollektiivi The Revival Touria. Edellisen kerran Ragan nähtiin soolokeikalla Helsingin Bar Loosessa vuonna 2009.

Ragan on siirtynyt soolourallaan selvästi folkimpaan ja akustisempaan ilmaisuun verrattuna pääyhtyeeseensä Hot Water Musiciin. Rolling Stone on kuvannut Raganin musiikkia ”sing-along Americanaksi”. Ragan julkaisi tänä vuonna neljännen soololevynsä Till Midnight. Hän on lisäksi kirjoittanut vuonna 2012 ilmestyneen kiertue-elämästä kertovan kirjan The Road Most Traveled.

Chuck Ragan esiintyy Helsingin Tavastialla maanantaina 13. huhtikuuta. Lipunmyynti alkaa Tiketissä perjantaina 17.10 klo 9.00. Liput alkaen 22€.

Lisää luettavaa