Amorphis julkaisi uuden kappaleen – esiintyy Helsingin jäähallissa joulukuussa

Well, well, well... Uutta Amorphista.

06.11.2022

Kotimaisen metallin pitkän linjan tekijä Amorphis on julkaissut uuden kappaleen.

The Well on peräisin helmikuussa ilmestyneen Halo-albumin äänityssessioista. Suoratoistopalveluissa singlenä julkaistu biisi on mukana bonusraidan muodossa perjantaina ilmestyneellä Halo (Tour Edition) -julkaisulla.

”The Well on tarina yksilöstä, joka aiheuttaa kaaosta ja sekasortoa toimimalla yhteiskunnan perusperiaatteiden vastaisesti. Kyseessä on ajaton ilmiö, joka on toistanut itseään historian saatossa. Se on eräänlainen luonnonlaki ihmisten keskuudessa”, laulaja Tomi Joutsen kertoo.

”Musiikillisesti kappaleessa on vaikutteita varhaisesta skandinavisesta black metalista ja Amorphiksen perinteisistä, itämaisista viboista. Tämä on yksi raskaimmista kappaleista, mitä äänitimme Halo-sessioissa vuonna 2021.”

Amorphis aloittaa ensi viikon torstaina yhteiskiertueen sveitsiläisen Eluveitien kanssa. Yhtyeet pysähtyvät Euroopan-rundillaan myös Suomeen, Helsingin jäähalliin lauantaina 3. joulukuuta.

Black box -keikalla nähdään pääesiintyjien lisäksi ruotsalaisen melodeathin huipputekijä Dark Tranquillity ja melodista deathiä/doomia esittävä Nailed to Obscurity. Keikkalippuja myy Tiketti alkaen 69 euroa. Kannattaa toimia nopeasti, sillä liput ovat tällä hetkellä ”keltaisella”, ja näin ollen myyvät todennäköisesti loppuun ennen tapahtumaa.

Kuuntele The Well alta.

Lisää luettavaa