”Anna ne 2 miljoonaa euroa hyväntekeväisyyteen” – Cheek tekee paluun, halusit sitä tai et

Paluu lähestyy. Voisimme lyödä siitä vaikka vetoa.

12.01.2023

Cheek vieraili Taakka-podcastissa kertomassa kuulumisistaan. Kerroimme vierailusta täällä.

Viisi vuotta sitten Cheek pani räppäriuransa halki, poikki ja pinoon.  Pinnan alla on kuitenkin lähikuukausina kytenyt… jotain. Cheek oli mukana Costin uuden albumin avausraidalla. Otsikot vierailusta saatiin, myös Rumbassa, tietenkin. Paluu (tai ”paluu”) oli iso uutinen.

Cheek ei tee eikä koskaan tehnyt mitään vahingossa. Vierailu ja podcast-ulostulot eivät ole sattumaa. Ja se on ihan ok.

Taakka-podcastissa Cheek kertoi, miten hänelle on tarjottu kaksi miljoonaa euroa paluukeikasta. Hän kuitenkin kertoi, että pitää onnellisuutta tärkeämpänä kuin rahaa. Hyvä periaate, mutta kuten räppäri Julma Henri sosiaalisessa mediassaan totesi: miten olisi kahden miljoonan euron paluukeikka, jonka Cheek lahjoittaisi kokonaisuudessaan hyväntekeväisyyteen?

”Jos et ite enempää rahaa enää tartte. Lastensuojelun perhetyö ois hyvä kohde esim”, Julma Henri totesi.

Cheek löi Enbuske, Veitola & Salminen -ohjelmassa vuonna 2018 vetoa Tuomas Enbusken kanssa siitä, ettei hän tee paluuta, ennen kuin viimeisistä keikoista on kulunut 15 vuotta.  Mikäli hän esiintyy lavalla sitä ennen, Cheek maksaa Enbuskelle 100 000 euroa. Hommaan liittyi kuitenkin juju. Vedossa puhuttiin ”keikasta, johon myydään pääsylippuja.”

Hyväntekeväisyyskeikka sopisi vedonlyöntiin täydellisesti. Eiköhän Enbuske sen verran vedon säännöistä joustaisi.

Cheek tekee paluun jossakin muodossa. Se on varmaa. Miten ja milloin? Tänä vuonna? Viiden vuoden päästä? Viidentoista vuoden päästä? Sitä tuskin kukaan muu kuin Cheek ja hänen taustaryhmänsä tietävät. On kuitenkin melkoisen todennäköistä, että jonkinlaiset Excelit on jo tehty.

Lisää luettavaa