Antti Tuiskun stadionkeikka lähestyy – sen kunniaksi ilmaiset julkisen liikenteen matkat Helsingissä

HIeno tempaus.

01.09.2022

Antti Tuisku esiintyy Olympiastadionilla Bailantai-konserteissaan Helsingissä 9. ja 10. syyskuuta.

Konsertin järjestävä Warner Music Live tarjoaa yhdessä Helsingin seudun liikenteen kanssa kaikille lipunostajille ilmaiset matkat HSL:n joukkoliikenteessä. Konserttilippuun sisältyvä matkalippu on aktivoitavissa tapahtumapäivänä kello 15:stä alkaen seuraavaan aamuyöhön kello 3:een asti. Lippu on voimassa aktivointihetkestä 24 tunnin ajan.

Lippu on voimassa koko HSL-alueella. Jokainen lipunostaja saa Lippupisteeltä sähköpostitse tarkemmat ohjeet ja lippukohtaisen koodin ilmaislippujen lunastukseen.

Ilmaiset matkat ovat osa konserttien järjestävän Warner Music Liven laajempaa vastuullisuuskampanjaa. Warner Music Finlandin kaupallinen johtaja Ville Ahtiainen kertoo tempauksesta seuraavaa:

”Me Warner Music Livellä olemme matkalla kohti vastuullisempaa tapahtumatuotantoa. Maailmaa ei muuteta yhdessä yössä, mutta mietimme kaiken aikaa miten tuotamme konsertteja ja kiertueita entistä vastuullisemmin. Lipun hintaan sisältyvät joukkoliikenneliput ovat tästä hyvä esimerkki. Olemme kiitollisia ja iloisia, että HSL jakaa saman vision kanssamme ja lähti tähän kampanjaan mukaan.”

Lisää luettavaa