Artisti artistin silmin: edesmennyt Mitch Lucker piirsi muotokuvansa Tuska-festareilla

Ohhoh, nyt tuli vähän kolkompi lisä tähän sarjaan.

Promokuva: Nuclear Blast, kuva alla: Jana Blomqvist

Jana Blomqvistin tukijoukkojensa Tatiana Caciurin ja Joanna Tzortzisin avulla organisoima Artistien muotokuvat -sarja jatkuu tällä kertaa hiljattain traagisesti moottoripyöräonnettomuudessa menehtyneen Suicide Silence -laulajan Mitch Luckerin kuvalla. Tanja Caciur kirjoittaa tapaamisestaan Luckerin kanssa seuraavaa (käännös: Joanna Tzortzis):

Kun tapasimme Mitch Luckerin Tuska-festareilla viime kesänä, minulla ei ollut hajuakaan, että tulisin kirjoittamaan näitä sanoja. Ei kenelläkään kai ollut. Mitch menehtyi marraskuussa moottoripyöräonnettomuuden jälkeen, se kai teki hänen meille tekemästään piirrustuksesta sitäkin erityisemmän.

Kuten muutkin artistit, Lucker oli innoissaan saadessaan osallistua johonkin mielenkiintoisempaan kuin vain tylsiin kysymyksiin vastailemiseen. Kun hän lopetti tikku-ukko-omakuvansa piirtämisen, huomasin hänen unohtaneen tatuointinsa. Hän lisäsi tatuointien linjat piirrustukseensa kuvastamaan vartalonsa tatuointeja. Hän piirsi itsensä siellä, missä hän rakasti olla eniten: lavalla, sytyttäen yleisön liekkeihin. (Aallot ja viivat hänen takanaan kuvastavat yleisöä.)

Olen iloinen, että onnistuimme tekemään tämän. Aina, kun ajattelet, että voit ’tällä kertaa’ jättää väliin arvostamasi bändin keikan ja voit nähdä bändin ’ensi kerralla’ – et koskaan voi tietää, tuleeko ensi kertaa. Elämä on lyhyt ja hauras. Carpe Diem.

RIP Mitch Lucker.

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana: